HERPECILIN GEELI 6 ML

Huuliherpeksen, suun ja huulten alueen avoimien haavaumien hoitoon. Lievittää kipua ja ärsytystä sekä nopeuttaa haavauman umpeutumista ja paranemista.
Pakkauskoko:
6 ML
Markkinoija:
Unigroup ApS
Tuotetta ei saatavilla
9,55 €
1 591,67 € / 0.0060
Herpecilin®vaikuttaa antiviraalisesti ja on proteaasin estäjä. Avoimeen herpesleesioon levitettäessä Herpecilin muodostaa kalvon leesion päälle ja sitoo itseensä mekaanisestihypotonista nestettä allaolevasta vauriopinnasta. Nesteen virratessa leesiostapoistuvat samalla sen sisältämät kontaminoivat aineet ja luodaan suotuisaympäristö paranemiselle. Kalvo suojaa vauriota kuivumiselta, ärsytykseltä jaulkoisilta vauriontekijöiltä. Kontaminaatioriskin pieneneminen, vauriokohdanpuhdistuminen ja vaurioituneen pinnan kosteutus vähentää kipua ja ärsytystäsekä nopeuttaa paranemista.
Avoimen huuliherpeksen hoitoon
Neutraloi herpesviruksen oistaa kivun ja kirvelyn
Nopeuttaa haavauman umpeutumista ja paranemista.
Paikallinen käyttö
Poista tuubista kärki ja lisää 3-4 tippaa Herpecilin-valmistetta suoraan herpesviruksen aiheuttamaan avoimeen haavaumaan 3-4 kertaa päivässä, kunnes haavauma on täysin parantunut. Sulje tuubi aina valmisteen käytön jälkeen.
Aqua, Camellia sinensis extract, Glycerin, Mel, Sambucus nigra extract, Vitis vinifera seed extract, Xanthan gum.
Aqua, Camellia sinensis extract, Glycerin, Mel, Sambucus nigra extract, Vitis vinifera seed extract, Xanthan gum.
Älä kosketa tuubin kärjellä haavaumaa annostettaessa.
Älä käytä Herpecilin valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekinvalmisteessa käytetylle aineelle. Ei tule käyttää samanaikaisesti jonkun muunherpesvalmisteen kanssa.
Käänny lääkärin puoleen, jos paranemista ei tapahdu 7-päivän käytön aikana.
Älä käytävalmistetta, jos tuubi on vaurioitunut tai jos valmisteen viimeinen käyttöpäiväon ylitetty tai jos tuubi on ollut avattuna yli 30 päivää
Herpecilin-valmistetta voidaan käyttää yli 3-vuotiainen lasten hoidossa sekä raskauden tai imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)