VERKKOAPTEEKKITILAUKSET NOUTOLOKERIKOISTA

Tilausten noudot noutolokerikoista on asiakkaille maksuttomia toimitusvaihtoehtoja.

Apteekin oma noutolokerikko sijaitsee apteekkimme sisäänkäynnin yhteydessä. Tilausten nouto on mahdollista apteekkimme aukioloaikoina (ma-pe klo 8-20, la 9-17 ja su 10-16). Toimitamme tilaukset apteekin omaan noutolokerikkoon nopealla aikataululla vuoden jokaisena päivänä.

K-market Kaunismäen noutolokerikko. Tilausten nouto K-market Kaunismäen noutolokerikosta on mahdollista K-marketin aukioloaikoina (ma-pe 5.30-22, la 8-22 ja su 10-22). Toimitamme tilauksia K-market Kaunismäen noutolokerikkoon arki-iltapäivisin.

 

 

KYLMÄSÄILYTYSTÄ VAATIVAT VALMISTEET

Verkkoapteekkitilauksesi sisältäessä jääkaappisäilytyksen vaativia lääkkeitä tai muita apteekkituotteita, tilaukselle tulee valita toimitusvaihtoehdoksi kylmätuotetilaus, jolloin tilaus tulee hakea apteekistamme. Kylmätuotetilauksia toimitamme myös kotiinkuljetettuina. Noutolokerikoissamme ei ole kylmäsäilytystä, jonka vuoksi jääkaappisäilytyksen vaativia valmisteita emme voi toimittaa noutolokerikkoihin.

 

 

KOTIINKULJETUSPALVELU

Kuljetamme tarvittaessa lääkkeet asiakkaille suoraan kotiovelle. Palvelun hinta on 5 km säteellä apteekista  5€, 10 km säteellä apteekista 10€ ja 20 km säteellä apteekista 20€/kerta. Kuljetuspalvelu toimii arkipäivisin pääsääntöisesti klo 14-16 välisenä aikana. Arkipäivisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset toimitamme kotiin saman päivän aikana.

 

Lääkkeiden kotiinkuljetus on mahdollista myös ilman verkkoapteekkiasiointia. Kotiinkuljetuspalvelu ilman verkkoapteekkiasiointia edellyttää kirjallista sopimusta apteekin kanssa, jolloin voimme hoitaa lääkkeiden toimituksen puhelimitse. Kysy palvelusta ja sopimuksesta tarkemmin apteekistamme.

HUOM! Dialyysinesteet kuljetetaan maksutta asiakkaalle kotiin Mäntsälän kunnan alueella.

Hoitokoteihin kuljetamme lääkkeitä maksutta kerran viikossa sopimuksen mukaan.